Inrichting De Buitenzomerlanden, het vervolg
Bijna een jaar geleden vulde u een enquête in. U kon daar uw voorkeur en wensen voor een andere inrichting van De Buitenzomerlanden aangeven. Dat heeft u in groten getale gedaan. Uw betrokkenheid is groot! Daarna werd het stil. Dat denkt u misschien. Er is in de tussentijd heel veel werk verzet en er zijn, ook landelijk gezien, veel ontwikkelingen op het gebied van milieu en energie geweest waar rekening mee moet worden gehouden. Gelukkig kunnen we u u melden dat het vervolg nu snel komt!

Eerst krijgt u een korte aankondiging van de werkgroep. Kort daarna veel meer informatie, uitleg én volgt de nieuwe stemronde voor de uiteindelijke keuze.

LET OP UW BRIEVENBUS!
Abonnees op de gemeentelijke nieuwsbrief krijgen de informatie ook in de email.Nog geen abonnee? Mail naar ondersteuningpro@gemeentehw.nl en vraag om uw mailadres toe te voegen aan de maillijst voor de Buitenzomerlanden!

Hier vindt u informatie van dit project: https://www.gemeentehw.nl/direct-regelen/wonen-en-verkeer/verbouwen/woningbouwprojecten/inrichting-gebied-buitenzomerlanden-boven-heinenoord/

Dit is de website van de Buitenzomerlanden: https://www.debuitenzomerlanden.nl/