Update

Het is een tijdje stil geweest rondom de berichtgeving over Buitenzomerlanden. Hoog tijd om u op de hoogte te brengen over wat wij (lees de werkgroep) gedaan hebben en wat nog gaat komen.

De werkgroep

De werkgroep bestaat naast a.s.r. en renawable energy uit bewoners van Heinenoord, Vrienden van Heinenoord, HW Landschap, HW Duurzaam, St. Noordrand Open en Gemeente Hoeksche Waard.

Taak

De werkgroep heeft als belangrijke taak om er voor te zorgen dat bewoners gehoord worden en hun stem kunnen geven als het gaat om de Buitenzomerlanden. Daarnaast wil de werkgroep ervoor zorgen dat u als bewoner goed geïnformeerd wordt als het gaat om de plannen, de veiligheid en de mogelijkheden etc.

Het plan

De werkgroep heeft het volgende plan voor ogen. Eén en ander moet nog nader worden uitgewerkt maar er komt schot in.

  • Uitzetten eerste enquete/vragenlijst
  • Analyseren uitkomst enquete/vragenlijst, mogelijke voorstellen uitwerken
  • Uitkomst enquete/vragenlijst en voorstellen met u delen en mogelijk direct u mening vragen over voorstellen
  • Uitkomst reacties n.a.v. voorstellen delen en verder uitwerken

Enquête/vragenlijst

De werkgroep komt zoals aangegeven binnenkort (we weten nog niet precies wanneer) met een enquête/vragenlijst waarin zij u vragen om uw mening ten aanzien van de Buitenzomerlanden. Naast wat gerichte vragen is er natuurlijk ook ruimte voor een eigen inbreng. Laat hen vooral weten welke plannen u zou willen voorstellen mocht het merendeel voor herontwikkeling van het gebied gaan kiezen.

Na analysen van de uitkomst van de enquête/vragenlijst gaan zij de uitkomst met u delen en komen zij met voorstellen voor het gebied passend bij de uitkomst van de enquête/vragenlijst en vragen ook hierbij om uw mening.

Oproep

Wij roepen u op om deze enquête/vragenlijst in te vullen om zo een goed beeld te krijgen wat u als bewoner van Heinenoord belangrijk vindt ten aanzien van de Buitenzomerlanden. Uw stem is belangrijk, laat uw stem niet verloren gaan en neem deel aan de enquête/vragenlijst!

Planning

Nog heel even geduld. Wanneer u precies u onze enquête/vragenlijst kunt verwachten dat laten wij u zo snel als mogelijk weten. Houd onze berichtgeving in de gaten!Meer informatie kunt u vinden op de verschillende media van:
Vrienden van Heinenoord
(www.vriendenvanheinenoord.nl)
Renewable Energy
(www.renewablefactory.nl)
Gemeente Hoeksche Waard
(https://www.gemeentehw.nl/direct-regelen/wonen-en-verkeer/verbouwen/woningbouwprojecten/inrichting-gebied-boven-heinenoord)